Om Askhult Gård

Avkoppling när du är på väg

Askhultsgård ligger vackert beläget i Morup som ligger i Falkenberg. Det är nära till både kusten för salta bad och till inlandet för shopping i Ullared eller andra spännande utflyktsmål.

Till gården kan du komma när du behöver koppla av från en lång bilresa eller få omväxling från asfalten i stan men alla är välkomna och här kan du ta en fika, handla blommor eller sova en natt på vårt Bed & Breakfast som vi håller på att bygga.

Hitta till vår gård i Morup

Kontakta oss för att boka rum

Två eldsjälar

Gården drivs av Morten och Elena, två personer som ser möjligheter i allt. När de kom till Askhultsgård var det kärlek vid första ögonkastet. De fastande för läget och själva platsen. De älskar att det är nära till havet, nära till motorvägen och att det är lätt att komma förbi med bil.

Både Morten och Elena är två varma personer som tycker om det sociala umgänget och de har mycket spännande erfarenheter och kunskaper att dela med sig av. Morten driver Morup Classic Cars och har jobbat inom byggbranschen, Elena har hand om det mesta som gäller Handelsträdgården och caféet.

Askhultsgård har verkligen framtiden för sig med Morten och Elena vid rodret. Det finns redan planer på marknader, bilträffar och andra happenings som genererar möten mellan människor.